Български Език – Аз мога

Книжките „Аз мога” са съвместими с образователните акценти на действащите програми за детските градини. Те са разработени, така че детето непринудено да се насочи към двигателна активност на ръката и да се подпомогне в неговото речево развитие. Картинките с различни ситуации провокират говорната активност. Детето може да измисля и разказва истории и без излишни и изморителни усилия да се развива речта и въображението му. Поредицата „Аз мога” се състои от три книжки, които успешно подготвят децата по роден език.

az-moga-1-copy „Аз мога” Книжка 1
Има за цел, чрез елементите на буквите в образи на предмети, да улесни детето в подготовката му за писане и постепенно да започне да съставя изречения и къси разкази. Подходяща за деца на 4-5 годишна възраст.

Информация за цена и наличност можете да откриете в актуалната ценова листа.

az-moga-2-copy „Аз мога” Книжка 2
Съдържа дидактични упражнения за развитие на речта, с по-богати сюжетни картинки, въведени са елементи на печатните букви и помага за възприемането на буквата като част от думата. Подходяща за деца на 5-6 годишна възраст.

Информация за цена и наличност можете да откриете в актуалната ценова листа.

az-moga-3-copy „Аз мога” Книжка 3
Акцентира върху свързаната реч, чрез сюжетни картини. Дискретно запознава детето с елементите на ръкописните букви чрез много забавни игри стимулира емоционално-мисловната дейност на детето. Подходяща за деца на 5-6 годишна възраст.

Информация за цена и наличност можете да откриете в актуалната ценова листа.